top of page

MB 2 Group

Public·60 members

gif
A 98%-os RTP-t látva először azt gondoltam, hogy száz egységnyi tétből szinte biztosan visszakapok kilencvennyolcat. Néhány rövid kör után gyorsan kiderült, hogy ez nem így működik. A chicken road adatait átnézve értettem meg, hogy az RTP hosszú távú, elméleti mutató, nem pedig egyetlen játékmenetre szóló ígéret.

A százalék azt jelzi, hogy nagyon sok kör és rengeteg játékos összesített tétjéből várhatóan mekkora rész kerül vissza kifizetésként. Egy rövid alkalom során ennél jóval jobb vagy rosszabb eredmény is előfordulhat. A választott nehézségi szint, a növekvő szorzó és a Cash Out időzítése szintén meghatározza, hogyan alakul egy adott kör.

Az első tanácsom, hogy az RTP-t összehasonlításra használd, ne saját várható nyereményként kezeld. A második, hogy a magas százalék miatt se növeld meg a tétet vagy a játékidőt. Én előre meghatározom, hány kört indítok, és nem próbálom hosszabb játékkal „kikényszeríteni” az elméleti visszatérülést.

A magas RTP kedvezőbb matematikai mutató lehet, de nem szünteti meg a ház előnyét és a veszteség lehetőségét. Minden menet kimenetele véletlenszerű, ezért rövid távon semmilyen százalék nem garantál konkrét eredményt.

4 Views
bottom of page