top of page

MB 2 Group

Öffentlich·63 Mitglieder

gif
Egy nyertes kör után megdupláztam a következő tétet, mert úgy éreztem, most bátrabban kockáztathatok. A menet gyorsan véget ért, és egyetlen döntéssel elvesztettem az előző eredmény nagy részét. A chicken road demójában ezután összehasonlítottam a fix és a folyamatosan változtatott tétek hatását.

Az azonos tét nálam sokkal átláthatóbbnak bizonyult. Pontosan tudtam, hány próbálkozás fér bele a teljes keretbe, és egyetlen rossz kör sem vitt el aránytalanul nagy összeget. A változó tét önmagában nem feltétlenül probléma, ha előre meghatározott szabály alapján történik. Az érzelmi emelés viszont könnyen elszabadulhat, különösen veszteség visszaszerzésekor.

Az első tanácsom, hogy oszd fel a teljes keretedet legalább húsz egyforma részre, és egy menetben csak egy részt használj. A második, hogy nyerő vagy vesztes kör után se változtass azonnal. Ha mégis más tétre váltanál, előtte tarts szünetet, és számold újra, hány további próbálkozásod marad.

Nekem a fix összeg nem növeli a nyerési esélyt, de lassítja a veszteséget és segít követni a költést. Minden kör véletlenszerű, ezért a tét emelése nem teszi valószínűbbé a következő sikert; csak annak pénzügyi hatását növeli.

4 Ansichten
bottom of page