top of page

MB 2 Group

Public·60 members

gif
Egy ismeretlen bejelentkezési értesítés után azonnal megváltoztattam a jelszavamat, majd bekapcsoltam a kétlépcsős hitelesítést. A https://corunum2020.hu/robocat-belepes/ információi alapján így már nem elég valakinek megszereznie a belépési adatokat: a fiók eléréséhez egy második ellenőrző kódra is szükség van.

A 2FA aktiválása után bejelentkezéskor az e-mail-cím és a jelszó mellett SMS-ben kapott egyszer használatos kódot is meg kell adni. Ez néhány másodperccel meghosszabbítja a folyamatot, de sokkal nehezebbé teszi az illetéktelen hozzáférést. Különösen fontos lehet olyan fióknál, amely személyes adatokat, tranzakciós előzményeket és valódi egyenleget tartalmaz.

Az első tanácsom, hogy a hitelesítő kódot soha ne küldd el másnak, még akkor sem, ha valaki ügyfélszolgálati munkatársnak mondja magát. A második, hogy azonnal módosítsd a jelszót, ha olyan kód érkezik, amelyet nem te kértél. Én a telefonom képernyőzárát is bekapcsolva tartom, és közös eszközön mindig kijelentkezem.

A kétlépcsős védelem a hozzáférést biztonságosabbá teszi, de a játék eredményére természetesen nincs hatása. A nyerőgépek és más kaszinójátékok továbbra is véletlenszerűek, ezért a fiókvédelem mellett a pénzügyi limiteket is változatlanul használom.

4 Views
bottom of page